Ontdek jezelf

Je hebt de ontdek-jezelf-link aangeklikt. Je staat dus open voor een nieuwe kijk op jezelf en misschien ook wel op de organisatie of de medewerkers.

Als voorproefje vind je hier alvast een nuttige oefening. Als je de tijd neemt om deze oefening te doen, dan kun je een idee krijgen hoe vaak je in veel gevallen anders denkt dan je denkt te doen. Kies steeds uit de twee tegenovergestelde begrippen welk begrip jouw voorkeur heeft: 

 Beperkt  of  Onbeperkt

 Begrenst  of  Grenzeloos

 Onmogelijkheden  of  Mogelijkheden

 Dichtstaan  of  Openstaan

De kans dat je hebt gekozen voor het linker rijtje is minder dan één procent, belangrijker is in welke zin dit iets zegt over hoe jij denkt of in het leven staat.

Let eens één dag heel goed op jezelf bij alles wat je hoort en ziet. Maak je bewust van de gedachten die je bij alles denkt en wat ze doen voor je. Het zal je verbazen wat je allemaal kunt ontdekken over jezelf, over je eigen denken.

Stuur je E-mailadres naar anders@beterwijs.nl of vul het contactformulier in en je ontvangt de volgende dag een E-mail, met daarin wat je hebt kunnen ontdekken over jezelf.

(Wij maken slechts eenmalig gebruik van jouw E-mailadres. Direct na het mailen van ons bericht verwijderen wij jouw E-mailadres.)

Nieuwsgierig? Doe ‘t ook en verras jezelf!